Rabu, 30 November 2011

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Bapak




rambut wis ra ireng
wis malih rupane
ireng dadi putih saikine
dino tambah dino
umur tambah tuo
nanging kyok kyok  ora diroso


ngadeg dadi jagad
nyonggo piringe anak
mempeng kerjo ora mikir rogo
paribasan umur
wis akeh cacahe
nganti bingung anggonku ngitunge


reff ;


bapak...bapak...tekadmu kuwi tak puji
bapak...bapak...kowe koyok senopati
bapak...bapak...panasmu ngungkuli geni
bapak...bapak...keno angin soyo ndadi


senajan uwis tuwo nekad mempeng kerjo
nyambut gawe kanggo nguripi kluargo


"...bapak...senajan umurmu wis tuwo 
nanging tekadmu iso dadi tulodho,
aku anakmu mung biso memuji


mugo mugo bapak tansah pinaringan bagaswaras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo,Pak anak sampean..."

4 comments:

  • tri wahyono says:
    5 September 2013 20.19

    mbrebes mili luhku...

  • Ainun Asdianto Saksono says:
    28 Mei 2014 09.27

    trenyuh ning ati...

  • swara bimasakti says:
    3 Maret 2016 17.59

    Yang bener lirik e
    Ngadek Dadi Cagak
    Nyonggo piringe anak
    Dan seterusnya lagu dan liryc cipt didi kempot

  • swara bimasakti says:
    3 Maret 2016 18.00

    Yang bener lirik e
    Ngadek Dadi Cagak
    Nyonggo piringe anak
    Dan seterusnya lagu dan liryc cipt didi kempot

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...